Snart dags att tassa in…

…i biosalongen och leta reda på vår plats, stol 62 nästan i mitten. Vilken tur att det finns kuddar åt oss allihop att sitta på så vi kommer upp och ser ordentligt!

Är det inte lite Nova & Wikki över det här paret? ♥

Nova viskar att hon vill hålla tassen – i fall det blir för spännande! – och så klart får hon det… Hon är alldeles kladdig om nosen av alla godsaker så jag hoppas hon inte blir illamående…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Snart dags att tassa in…”

    1. Mjau, idag på morgonen var vi trötta men nu på eftermiddagen suckar Nova och undrar om vi kan åka tillbaka och se om det fanns något kvar på det där festbordet… Jag har förklarat för henne att det var så renslickat som en kattskål någonsin kan bli, vilket är tecknet på en BRA fest! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *