Tack alla som bidrar med saker till Tasserierna!

För att kunna pillra ihop ett Tasseri-paket med 20 saker så går det åt en hel del knep och knåp! Man får ha lite magi i tassarna – och goda vänner som hjälper till!

Så jag vill jama ett jättestort Tack till alla er som känner igen sakerna i Tasseri T6 som ni skänkt – jag har som vanligt lekt med flera av etiketterna och blandat ihop vem jag fått några av dem från, men det är bland annat från Nalle, Barbro, Saras mamma, Loella, Susanne, Stora matte, Puma och några fler. Skönt att ni finns och verkligen med hjärtat engagerat er i hittekatternas sak! (Och litar på att jag förvaltar allt som jag får!! ♥)

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Tack alla som bidrar med saker till Tasserierna!”

    1. Mjau, jag hade ju blandat ihop denna fina sele med en annan som vi fått också, och blev osäker vilken som var från er! Då ska jag genast lägga till Puma i texten! Tack! NosPuss Wikki

  1. Hejja alla som ger saker till Tasserierna!!! Och jippi för det nya tasseriet för det behövs många kastrertingar i Fj-100 för att förhindra att småttingar föds nu i vår. Tusen tack alla ni som bidrar till mindre lidande i kattvärlden, tillsammans kan vi göra underverk!!! Ruggiga päls-hälsningar Sara, Livbojen

    1. Mjau vad omtänksamt och mysigt av matte – tassar genast ned ett mail! Så klart intressant – handarbetade saker är så jättefina! ♥ NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *