Humlan – Petra Medes tankar för dagen

Om jag slutade deppigt igår på bloggen, så vaknade jag dessto lyckligare i morse till radion och kända Petra Medes berättelse i P1:s ”Tankar för dagen” om hennes skygga katt Humlan! Lyssna HÄR!

Humlan är en vit- och svartfläckig honkatt som har gått hemlös i Farsta. I den kalla vintern höll hon till under en vedbod. Humlan kom in till Kattstallet i Åkeshov, och där fann hon och Petra varandra. Nu håller Humlan så smått på att bli kändis!
httpv://youtu.be/n-NmKfro9XI

Tänk ändå om vi kunde ha en stab med duktiga ”kändisar” knutna till varje katthem – som kunde berätta om hur en skygg katt också kan vara en värdefull sKATT!!! ♥ Vilket uppsving det skulle kunna bli för oss katter!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Humlan – Petra Medes tankar för dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *