T5-gåtan löst!! HurrJam!

Nu har vi äntligen lyckats klura ut att det var våra underbara vänner StationsKatterna Findus, Isak och Rasmus som hade tassat in en slant på SnuffeFonden märkt med ”Wikki Tass” – och nu när jag vet att den och några andra anmälningsavgifter hör till T5 så kan jag berätta att Tasseriet i skrivande stund omfattar 2 200 kr!

Härligt, eller hur? Det kallar jag en slutspurt a la grandioso!!!

Det är så gott när slanten trillar ned i rätt hål i Tassomaten också!!! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “T5-gåtan löst!! HurrJam!”

  1. KURRA KURRA för alla pengar som tassats in och KURRA för att ni lyckats räkna ut att det var Stationskatterna som tassat in en slant med signaturen ”Wikki Tass” 🙂

    1. Mjau, nu återstår bara att få matte att fotografera vår leksakslåda också, samt räkna leksaker!!! Matte!!
      TassKram Wikki

    1. Mjau, huvudsaken är att denna fina slant nu kan tassa iväg till de behövande Stockholmskissarna! ♥ Än en gång tack! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *