Vad då rinner över kanten?

Hur ska jag ta det?? Jag kan inte alls tycka jag har päls som rinner över, eller?
Ett Vivalla Fluff är så här! Mycket päls och stor volym! Lite överhäng gör väl inget?

Jag menar, direkt lavinfara är det faktiskt inte!! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Vad då rinner över kanten?”

 1. Preciis Wikki! Vi fluffbomber har liite överhäng när vi ligger sisådär…likadant med mig asså! matte brukar ibland kalla mig sin lilla tjocksmock! Upprörande asså, jag har min maffiga VINTERPÄLS nu ju….Om hon trycker lite på sidorna på mig så ser hon ju att det är bara FLUFF! men nähä….då e man mullig *litet fräs* Att sen Bastian e slank beror ju på att han aldrig kan va stilla! jämt ska han ränna omkring..pfff! Vi va lite hängiga igår efter att stickistanten hade gett oss våra sprutor, men nu e de mycke bättre! Jag tar det dock lite lugnt idag också….för säkerhets skull!

  Nosbuffar från Indra
  PS. Bastian hälsar

  1. Mjau – just det vi är fluffiga och fluff betyder INTE vikt alla gånger! *suck*
   Fast jag skulle nog behöva liiiite motion. Lite! Ska vi gå ut och jaga snöflingor matte?
   NosPuss Wikki

  1. *frustar av jamskratt* Så häftigt att du kunde fånga den hängande missan på bild! Vilken relaxkatt! ♥ Tack för att vi fick se den sköna bilden! NosPuss Wikki
   PS Gott Nytt KattÅr själv!

 2. Jamars så kul vi hade på festen.
  Det får vi göra om nästa nyår!

  Visst var vi fina i våra mössor, *fniss*
  Här har det slutat på *banga*
  Så jamars skönt

  Tass Tass/
  Mimmi
  Resten av gänget hälsar och tackar

  Gott Nytt Katt år!

  1. Här knattrar det fortfarande här och där. Men det var skönt att komma hem igen och vila tassarna! Tarzan var väldigt duktig dansör! NosPuss Wikki

 3. Kanske Husse och Matte borde snickra till en liten kant på bordet så att inte FLUFFET hänger ner!!
  Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *