Resultat i T4

Ni undrar säkert varför det aldrig kommer något resultat i Tasseriet T4 – men vi har ju haft fullt upp idag med att hjälpa matte tassa ihop fina stjärnor, och jag har även kontrollbitit i en av dem!

Tävlingsuppgiften gick ut på att gissa hur många KOMMENTARER (Inte blogginlägg) som min blogg hade genererat tills dess JulTasseriet T4 presenterades, och så här ser gissningarna ut från dem som kom NÄRMAST rätt svar:

Lurvas           23200
Dui                25798
Roxys husse 27215
Roxy              28415
Sambo          29218
Deco             30333

Och för att kunna visa hur rätt svar ser ut, så gjorde jag ett skärmklipp samma dag som tävlingen startade:

Och med andra ord så ser vi att det finns en vinnare: Roxys (Och Sambos) husse!!!

Stora GrattisJamet! *svansdans*

Jag kan berätta att detta JulTasseri T4 därmed också dragit in hela 1 100 kr som går till Örebro Katthem! Katterna där, som haft Öppet Hus i kväll, jamar Tack till er alla! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Resultat i T4”

  1. Yippiii!! Så roligt!
    Det är tydligen bara matte i vår familj som, trots namnet, inte är så bra på att räkna!! 🙂

  2. Stort grattis till Roxy och Sambos husse och även till Örebro katthem! *kurr*
    Vilka jamarfina stjärnor, vi väntar med spänning på inlägg om dem!
    *nosbuffar*

    1. Mjau – ska bli så kul att sända detta fina julpaket till dem ♥, som gett mig så mycket till olika auktioner! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *