Håll koll på Harrys halsbandstävling!


Framför allt, kommentera massor av tävlingssvar – för varje kommentar går det nämligen en liten välkommen peng till Örebro Katthem! Klicka på bilden så kan du leta på alla halsbanden och lämna svar ända till den 18e december! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Håll koll på Harrys halsbandstävling!”

  1. Wow, vad snällt! Hoppas några fler vill vara med, men ju färre – destå större chans att vinna! ;3 Och jag tror mina människor ändå kommer skänka en anständig summa till Örebro katthem, för de gör de varje år! Men det känns ju bättre med lite extra förstås!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *