Dags för önskelistan


Snälla TomteKatten!
Det här är vad jag önskar mig i julklapp:
– Till varje hemlös katt önskar jag ett tryggt hem
– Till varje frusen katt önskar jag värme och skydd
– Till varje hungrig katt önskar jag tillräckligt med god näringsrik mat
– Till varje sjuk och skadad katt önskar jag helande och hälsa
– Till varje ledsen katt önskar jag tröst och glädje
– Till varje trött sliten katt önskar jag vila och ro
Kära TomteKatten, listan kan göras lång och katt kan bytas mot människa. Vad jag egentligen önskar är att kunna förändra världen för alla katter och alla dem som inte har det bra! Men eftersom det är en väldigt stor önskan från en enda liten katt som jag, så nöjer jag mig med att önska att åtminstone någon av mina önskningar slår in för någon annan katt!

För själv har jag det redan bra, och är helt tillfreds om jag bara får prassla lite med paketpapperen och kattongerna efter människornas julklapperi! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Dags för önskelistan”

  1. Vi håller helt med. Faktiskt så har en av Mattes önskningar redan blivit uppfylld. Hon fick ett sms från katthemmet kompis att 2av hennes favoriter på katthemmet ska flytta till sitt alldeles egna hem på fredag. Vi blev så glada då.

    1. Självklart! Som jag har skrivit tidigare, det är alltid OK att låna mina texter, bara man länkar och anger källa! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *