Nu har Harry kommit!

Eftersom jag av någon dum (googlekonto?)anledning inte alls kan kommentera på söta perserkillen Harrys blogg, så får jag göra det här! För jag vill ju säga ”Mjau vad kul att du är hemma nu, kompis! Lycka till med dressyren av dina människor! TassKram Wikki”!!!

För tänk vad spännande det måste vara att vara kattunge och ha fått sina första egna människor!!! *svansdans* Och det ska bli kul att följa en ny bloggkompis. Tänker du bli så här tjusig när du blir stor, Harry?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu har Harry kommit!”

  1. Vilken stilig kille!! Vi hade också problem att kattentera igår *morrar. Vi blir så sura när vi ser det där om att vi inte har åtkomst till något. Det är som att ha torsk i en skål med lock på! 🙁

    nosgos å torsk
    Maurice & Kajsa

  2. MJAWOW, viket välkomnande, kompis!

    Tack för de stöttande orden! Jag har redan människorna lindade runt mitt lilla finger – allt jag behöver göra är att spinna lite.

    Oj, vilken stilig herre! Om jag bara kunde bli hälften så fin när jag blir stor skulle jag bli störtglad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *