Matte säger att det här är precis som jag Wikki:

httpv://www.youtube.com/watch?v=wOUgRif7JRc&feature=related
Hmpfff… Jag är inte det minsta cranky… Jag är möjligen bara liiiiite perser-tjurig och envis och mycket tydlig med vad JAG VILL! Som en vanlig katt, alltså.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Matte säger att det här är precis som jag Wikki:”

  1. Underbar! Kattgänget här hemma är dock inte lika aggressiva, men hemskt långsinta och tjuriga kan de verkligen vara när de sätter den sidan till! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *