Grattis Max & Måns!

…som kom på 3e plats i Agrias tävling!! Alla vi andra bloggkatter slogs ut av de söta kattungarna..


Men jag kan inte annat än tycka att vår bästa kompis Sören Fernström är den verkliga vinnaren! Tänk er – hela 375 röster! Det är stoooort!!!

Och själv tänker jag att den finaste Äran är att ha blivit framröstad så här långt av alla er bloggvänner oc kattkompisar! Jag är djupt rörd och tacksam – det är något så fint och speciellt som lägger sig varmt och mjukt i mitt lilla katthjärta! Min femteplats där i tävlingen, den är så mycket mer symbol för något som JAG FÅTT av er alla, som inte går att ta på…

Att få ett pris av Agria är inte det viktiga för mig. Det alla vi bloggkatter gjorde gemensamt i tävlingen, det är däremot något som berör mig starkt och pekar på att vi är inte bara små betydelselösa katter: TILLSAMMANS är vi både stora och starka! TACK ALLIHOP MEDKATTER för att jag får tillhöra er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Grattis Max & Måns!”

 1. Stort grattis till M&M!
  Men lite synd tycker jag allt att det är att inte nån av våra kompisar vann klösträd när så många av er har legat i topp hela tiden.
  *nosbuffar*

  1. Mjau – det borde det kanske, men jury är jury och det rår man inte över… Nu är i alla fall den spännande tävlingen över och vi får hoppas ha lite tur i andra roliga tävlingar! NosPuss Wikki

 2. Tack Wikki! 🙂
  Vi tycker som dig att det roliga var att vi slöt upp och röstade som aldrig förr på våra vänner och andra favoriter.
  Detta har varit samtalsämnet sista två veckorna, på FB och i bloggar.
  Nosbuff

  1. Mjau, precis – det är egentligen STÖRRE än allt det andra! Och vet ni vad: Klösträdet som vi ville vinna för att ge bort, det kom ändå fram på nåt sätt… *rörd ^nostår* för att det finns fler givmilda kattvänner runtom oss! NosPuss Wikki

 3. Sören är jätteglad att han fick ligga kvar där uppe på toppen.Iigår kväll var vi lite oroliga att han skulle åka ner på 2:a plats då hade han klockan mot sig och alla våra nattröstare fick ju inte rösta mer.
  Max o Måns var väl värda sitt pris. Mycket tack vare dom som vi alla kunda fassa där uppe på dom fina platserna och kattungar är ju alltid kattungar även hos Agria.
  Så grattis till MoM
  Nalle

  1. Mjau – jag blev så fnissig när Max & Måns bestämt sig för att skicka sitt pris till Södertälje Katthem! Det är också coolt! TassKram Wikki

 4. Visst har det varit kul! 😀 Vi är så stolta över att vi fick vara med i röstningsligan fast jag inte ens har bloggat i 2 månader! Vi tycker att det var värt mer än ett klösträd! ♥

  Och Max och Måns var väl värda sitt pris! 😀

  1. Mjau, vi är glada allt som allt – och vem vet, kanske småkatterna också är givmilda och skänker sina pris vidare, det vet vi ju inte! TassKram Wikki

 5. Vi vill också kattulera Max och Måns!
  Visst tycker vi att det var lite ”fel” att inte Sören vann. Han låg ju på topp i röstningen, men som Wikki skriver, kattungarna kanske också är givmilda. Lilla Majsan som låg som tvåa fick ändå första pris genom att klosterkatterna fick ett jättestort klösträd av Nova, Sudden och Tiger. Vilka fankattiska bloggkompisar vi har!

  Tass från Imma, abbemissa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *