Jag vill gå på bio

…och se ”En katt i Paris”! Filmen har premiär den 16e eller 17e december och är egentligen riktad till barn – men vad bryr jag mig om det? Huvudpersonen är ju en KATT!

Katten Dino är flickan Zoes bästa vän på dagtid, men på nätterna lever han ett spännande liv tillsammans med gentlemannatjuven Nico… Se här:
httpv://www.youtube.com/watch?v=dUomWMrikpc
Det sköna med filmen är att den är animerad så långt bort från det disneyfierade man kan tänka sig – och utan minsta datoranimering! Varenda filmruta är handmålad så som man gjorde förr! Det är Konst! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag vill gå på bio”

  1. Filmer verkar mysig och som du påpekade, lååågnt från från Disney! Filmer om katter är alltid roligt att titta på.
    Vi får önska oss den som DVD till nästa jul 😉

    =^.^=

    Nosgos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *