Lösning till ”Hitta katten”

För er som inte hittade katten i mitt tidigare inlägg:
Stackars kisse!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Lösning till ”Hitta katten””

 1. Jag hoppas ju att katten har ett fint hem och fina tvåbeningar men inte kan hålla sig i från en spännande soptipp. Man kan ju få hoppas att det är så och inte en förtvivlad jakt på mat bland otäckheter. 🙁

  Nosgos

 2. Mjau nu var vi in på pet products hemsida.
  Nu ser vi att matte har ju varit där några ggr och köpt mat med mera åt oss.
  DÅ vet hon vart det ligger 🙂 *Fniss*
  Synd att vi inte tänkte på att det firades kattens dag där oxå 🙁

  Tass/
  Matte

 3. Ja, nu såg jag ju med en gång…men, det var ju inte samma katt som på lilla bilden i förra inlägget…det var det som i alla fall jag trodde och letade och letade efter sköldpaddan på bildäcket…hehehe.

  Usch, det är synd och skam att det ska behöva vara så…både för djur och människor som är tvingade att bo vid eller på en soptipp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *