Summering av Kattens Dag

Först av allt så kommer TACKtalet:

– TACK till Peter med familj på Pet Products för en omtänksam helg i medmänsklig/medkattlighetens tecken! ♥ Det är ovärderligt att få visa katter och informera som nu under helgen – synd att kunderna ”blåste bort” bara…
– TACK till alla besökare som köpte lotter och kattgräs, och lade slantar i katthemmets bössa! Hela 916 kronor blev det till katterna!
– TACK till alla katthemsmedhjälpare som ställde upp: Jenny som åkte buss ända från Kumla, Jossan som fixade fram två helt underbara katter, samt Leena och Sandra! ♥ Mjau, jag höll på att glömma: Tack till Stora matte Inger som sydde ihop information och lotteriet också!

Men det viktigaste TACKjamet går till våra fanTASStiska kattrepresentanter dessa dagar:
Kolugna mysiga Yoda, som vägrade vara i utställningsburen! Yoda parkerade efter att ha inspekterat klösmöbler och kattkorgar överst i traven med kattbäddar (Jo, vi lade snabbt dit hans egen filt överst!) varpå han belåtet spinnande trampade sig tillrätta och där kungligt höll audiens för alla besökare under lördagen! En toppenkatt!

Här är en till bild på den stiliga killen med ögon lika lysgröna som fleecefilten:

Och så hade vi underbara trygga tillitsfulla kattfllickan Shishi som kom och lekte och lekte lite drygt fyra timmar i streck utan att tröttna! Att hon fick på sig en sele med litet täcke där det stod ”Adoptera mig!” – det brydde Shishi sig inte det minsta om!
 
Shishi tassade kavat runt i hela butiken med ett självförtroende som en champion!

Att hälsa på andra katter gjorde hon från lite säker plats dock:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Summering av Kattens Dag”

    1. Mjau det var ju Kattens Dag i minst 4 butiker i Örebro och vi var på Pet Products på Storgatan 29 med en massa glada katter! NosPuss Wikki

    1. Det ordnar sig! Vi har ju utställning i mars… Och så kanske vi ska hitta på nåt inför jul på katthemmet! NosPuss Wikki

  1. Jag fick minsann vara instängd i buren mest hela dagen på Kattens Dag i Ängelholm , för det kom in en massa Skällisar HELA tiden !!
    Men det var en kulig dag i alla fall , för jag blev klappad på jättemycket och så fick jag presenter 🙂

    1. Mjau men var du inte ut och busade med dem? Det finns jättekul skällisar som man kan leka med! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *