Shishi visar upp sig


Örebro Katthem visar upp en flygande katt idag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Shishi visar upp sig”

  1. ”Värsta söta, käcka tjejjen” sa matte att hon träffat idag, och verkligen!!! Vi måste hålla med om det, snacka om tuff flygkisse!
    Hoppas hon får sitt ”for ever home” snart!

    1. Mjau, hon hade som studsspiraler i tassarna hela tiden! Snacka om kattkondis! Det gick åt fem utmattade människor att roa henne…. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *