Reklam jag kan gilla!


Klicka på bilden så kommer du till Eukanubas FB! Vilken superb julklapp! (Önskar att jag kunde hitta på en lika bra till ”mitt katthem”!!!)

Tack för tipset, Annmi!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Reklam jag kan gilla!”

  1. Det delar vi på Facebook och hoppas att fler vänner ”gillar”. 🙂 Bra idé! Vi har inte så god ekonomi men nu har vi donerat en gammal kattbur (som jag vuxit ur) till ett katthem i Göteborg. Man får hjälpas åt så gott man kan 🙂 Ska även se till att matte köper kattklappar hos Hawknest på Tradera. Den starka kattmyntan slår det mesta!

  2. Visst är den bra!
    Matte klickade genast, då hon fick se den hos ”Siwan” en av hennes kompisar.
    Ni kan kanske göra ett ”avtal” med nån kattmatsfabrikant också. Ni är ju så duktiga. Vi lovar att klicka genast på den också i så fall 😉

    =^.^=

    Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *