Nu har jag tassat iväg tävlingsbilder!

HurrJam vad kul det är att tävla! Just nu har jag tassat iväg bild till Frasses Adventsfototävling, till Eskilstuna-Kurirens Lussekattävling och till Lussekatt 2011 på HitteKatter iFokus!

Men det är inte lätt att välja bilder! Man blir lätt sittande och minns…
Kommer ni ihåg förra året när det var så här:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nu har jag tassat iväg tävlingsbilder!”

  1. Mmm , mycket tävlingar finns det att delta i just nu 🙂
    Åh visst är det lätt att fastna i minnen när man sitter och kikar på kort , själv fastnade jag oxå i snön igår (på foto från januari:)
    Lycka till i alla tävlingarna Wikki !!!

    1. Mjau, det får den goda juryn avgöra – jag tycker det är roligt att få vara med, må bästa katt vinna! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *