Fjuttens paket hittade fram ♥

För att övervaka att Tasseriet T1:s paket till Fjutten skulle komma fram, så skickade jag med en exklusivt övervakande FlatCat – som jag också med Fjuttens hjälp hoppas kan fungera lite som Norrbottenskorrespondent:

…det känns som den är i rätta tassar! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fjuttens paket hittade fram ♥”

  1. Vi kommer att göra allt för att FlatCat-Wikki ska trivas hos oss och hon kommer att få var med ute på jobb också, säger matte!:)

    Tass igen för alla fina saker! PellePlutt kommer att vara med i Tasseriet T2, hälsar han.
    Spinn lugnt!/FjuttSkutt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *