Mer i paketet T2…

Som ni alla vet så brukar ett Wikki-paket innehålla lite smått och gott… Och nu har jag samlat ännu ett gäng ”platta saker” som passar:
Användbara bärkassar kan man aldrig få nog utav! Och sådan lite fågelvykort att skicka:

Plus ett mini-Memory i Legostuk, som matte nappade bara för att katterna var så söta:

Mer kommer! *svansdans* ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Mer i paketet T2…”

  1. Jamarns vad fina saker det är i tasseriet! Tavlan är verkligen urtjusig! Jag har jamat i på skarpen till matte, men hon har lovat att vi alla 4 skall få vara med på fredag när hon får lön. Hon hade av nån konstig anledning prioriterat att gå till tandläkaren idag och laga hål… Tänk att inte tvåbeningar vet vad som är viktigt.

    1. Tack så ♥-innerligt Frasse! Jag jamar till om din tävling också på bloggen i morgon så klart! Nu är det ju sovdax…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *