En klöspelare behöver inte vara komplicerad…


Kreatören Matt skriver ”This is a cat ladder made from an old Christmas tree. I shaved the bark off with a Milwaukee angle grinder and nailed rope to it. The cats love it.” Det är väl ungefär precis så enkelt som det är???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En klöspelare behöver inte vara komplicerad…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *