I dag tar vi HöstLov!

Mjau, vi ska ut och jaga musingar med Tanja, tassa löv bland äppelträden och knapra det frostbitna Landet-gräset – och sitta en stund vid kattkyrkogården och meditera fina minnen… Matte lovar att hjälpa oss avlägga lite bildrapport senare, men nu ska vi bara NJUUUUTA!
Bilden ovan visar löv-inspektion från förra årets höstlov! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “I dag tar vi HöstLov!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *