Det var tack vare alla er!

Mjau, jag har fått frågan hur man lyckas med något sådant som ett ”Tasseri” – och svaret är så enkelt:

Jag gör väldigt lite! Skriver lite ord här och vinkar bedjande med tassen!??! Det är faktiskt alla ni andra som bidragit med era tävlingssvar och anmälningsavgifter, och ni vänner som skänkt mig saker att lägga i Tasseri-paketet, som med ”många-bäckar-små”-effekten gjort alltsammans tillsammans! ♥

Så från djupet av mitt lilla katthjärta kommer ett mycket innerligt TACKJAM till er som deltagit i det allra första Tasseriet:

♥Alice ♥ Deco ♥ Dui ♥ Elliot ♥ Fjutten ♥ Imma ♥ Jansson ♥ Joy ♥ Kajsa ♥ Kiara ♥ Kjelle Bus ♥ Lasse ♥ Majsan ♥ Maurice ♥ Max ♥ Måns ♥ Nalle ♥ Pejst ♥ Puma ♥ Roxy ♥ Roxys husse ♥ Roxys matte ♥ Sambo ♥ Sambos husse ♥ Sambos matte ♥ Sessan ♥ Sixten ♥ Slampen ♥ StationsFindus ♥ StationsIsak ♥ StationsRasmus ♥ Sören ♥ Sörens vänner ♥ 

Låt oss tillsammans också önska lilla Luna lycka till!  ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Det var tack vare alla er!”

    1. Det har varit en fin insats från många medlemmar i kattbloggosfären – mjauvisst, häng på nästa gång! Tasseri 2 kommer snart! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *