Sixten jag såg dig allt!


Vår tjusiga kompis Sixten är också med och tävlar om Lussekatt-kronan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Sixten jag såg dig allt!”

 1. Tusan också du kände igen mig, även med den kamoufleringen. Här nere är det ju dåligt med lussekats tävlingar så man får satsa på de man hittar. Fast ibland måste man bo där tävlingen är och då blir det inget. Längtar till Expressens tävling kommer.

 2. Aha. Ölandsixten. Vi delar rösterna mellan dig o Kjelle Bus. Wikki! Dags för dig att lägga in Lussebild oxå.
  Kramisar
  Nalle o Co

  1. Mjau vi får väl se om Örebrotidningen tänker ha nån Lussekatt – annars får jag väl anmäla mig till Eskilstuna-Kurirens igen! ♥ TassKram Wikki

  1. Mjau vi också! ♥
   Man kan visst rösta en gång om dagen så nu ska vi ligga i och tassa röster!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *