Idag ska vi sätta fart…

…och packa påsar med kattgräs! Jag har kommit fram till att ungefär 150 gr havre är en lagom mängd – det är ungefär 2 ½ dl och räcker till minst 5 blomkrukors plantering.

Ska jag sända till dig som vill beställa, då kostar det 24 kr i porto + valfri gåva i kr, som tillsammans sätts in på SnuffeFonden! Ange ”Gräs/Kattnamn” på överföringen, och maila sedan kattnamn+adress till bloggkatten@hotmail.com så kommer kattgräset på posten inom den närmaste veckan! Odlingsinstruktion medföljer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Idag ska vi sätta fart…”

 1. Hahahaha, du hittar då roliga bilder 🙂 Skönt att titta in och se vad du hittar på 🙂 Jag har i höst lyckats placera om 4 katter som ingen ville ha, inte ens katthemmen för de hade fullt 🙁 Nu har de familjer och i hjärtat känns det så skönt!
  Nu ska jag bara sälja 5 valpar också… kan ta mer tid tyvärr..
  Ha det gott . Kram Jam oo Spinn

  1. Gott att ni hittade Slumpen (Igen!) och hjälpte den andra katterna! ♥
   Lycka till med valparna! (Dax att kastrera vovvarna?!)
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *