Nödrop: Gammelkatt 17 år söker hem! ♥

En gammal hankatt går på driven i Hällefors. Hans människa har tassat över Bron och han är utestängd från det som varit hans hem…
Det finns inte ett enda skrymsle tillgängligt på mitt katthem just nu, därav detta nödjam!

Ska ta reda på mer om honom – transport kan ordnas! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nödrop: Gammelkatt 17 år söker hem! ♥”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *