Läget i Tasseriet T1

Mjau vad glad jag är att idén med ett Tasseri fungerar! Och att jag har generösa och modiga goda vänner som vill vara med! I skrivande stund har det tassats in 1 220 kr och dessa går till kattungen Luna från Backa i Göteborg!

Jag hoppas för hennes skull att det kan bli mer! Det här fina Wikki-paketet kan man få genom att vara med i Tasseriet:

Du hittar information om hur du kan vara med via den här länken till Tasseriet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Läget i Tasseriet T1”

  1. OJ…! *glädjeskutt*

    Det är ju så bra att jag inte vet vad jag ska säga… och innan lön och allt…! Vilka superduperbra människor, och vilken fankattisk idé det var med ett Tasseri! *glad*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *