Hårt arbete idag…

Ibland är det inte lätt att vara katt och rådgivare åt sina människor. I morse fick jag hålla matte i tassen när hon stressade upp sig, eftersom hon blev lite akut inkallad som sjukvikarie på ett jobb över dagen. Matte tycker om att ha god framförhållning och trygg planering när saker ska hända, så det där ”i-sista-minuten” är inte hennes grej! Men jag vet ju att det går kanonbra och hon trivs massor med att jobba, bara hon kommer i väg och på plats. Jag buffade henne lugn och såg till att hon kom iväg med bussen!

Nu ska jag sätta mig och jama goda råd till Stora matte inför kvällens möte med styrelsen i SveKatt. Hon i sin tur är mest nervös för att klara av tekniken med telefonmöte, men så klart är jag helt säker på att det också kommer att ordna sig!

Sedan när det lugnat ned sig ska jag bara ha myskväll – det kan väl en liten bloggkatt få unna sig?!

Och hör ni -en bra sak: Det är inte VINTER riktigt ännu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hårt arbete idag…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *