Mer önske-katt-prylar…

4 GB katt-USB-minne som också finns i lila och svart, supercool!

Undrar om en Wikki kan ansöka om PayPal? PayCat borde det kanske heta?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Mer önske-katt-prylar…”

  1. Den var cool!! Vi behöver nog en sån tror vi. Att samla alla fina lol-cat-bilder på t ex. Paypal är kanonbra och alla katter behöver en egen paypal. En tass på enter och så är det bara att tassa in sin kod och sätta sig att vänta på brevbäraren. 🙂

    1. Mjau, hoppas de hittar en världmarknad nån annan väg? Det handlar ju bara om att vilja betala för det egentligen? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *