Krya på er, Klosterkatternas mattar!

Som om de inte haft otur nog – ni har nog liksom jag undrat varför inte Klosterkatterna och mattarna bloggat om den spännande Ålandsresan som de skulle ut på i mitten av veckan… Men se de hade oturen att få magsjuka båda mattarna efter resan och har inte mått särskilt bra, tyvärr. ♥

Så nu spinner vi kraftfullt för dem från oss alla:
Bli friska snart! Kurr kurr kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Krya på er, Klosterkatternas mattar!”

  1. Tack så jättemycket, Wikki – du är lika rar som alltid! Idag lördag är vi på benen, om än väldigt wobbliga… och nu tror jag att vi stannar här, det är tryggast så.

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    PS. Ålandsresan var jättemysig! Men tydligen mådde inte buffén alldeles bra… tur nog var busschauffören fantastisk och tog väl hand om mig (gammelmatte hade inte hunnit insjukna då) hela resan hem! Undrar hur många fler som blev sjuka? Vi åt ju buffé allihop… DS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *