Håller Tassarna för dig idag, Sören!


Nu tassar snart Sören upp på domarens bedömningsbord på Calmare Kattklubbs årliga utställning i Folkets Park i Kalmar, och jag vet att både hund- och kattkompisar håller tassarna för honom! Månne får Sören möta Moses som blev bästa huskatt förra året?

Men det spelar ju ingen roll, Sören har en enorm fan club över hela Sverige som alla anser att han är outstanding finast – han skulle bli people’s choice om det fanns en sådan kategori!

Lycka till, kompis! *buff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Håller Tassarna för dig idag, Sören!”

 1. Nej Sören vann inte. Det gjorde sötaste Signe som är så lik vår egen Signe och som egentligen är orsaken till att vi hamnat på Kattutställningar och vi är inte ett dugg ledsna för det. Han skrapade i alla fall ihop 467 kr till Sitt Katthem förutom de 1100 som låg sen tidigare i deras insamlingsbössa som alltid är med ut på turneerna. Så dagen kändes sååå bra när vi fick lämna pengarna till Sonny i kväll.
  Nalle o Lasse

  1. Mjau, på sätt och vis är jag alltså helt säker på att Sören är den som vunnit mest i alla fall! ♥
   Och Sonny, han såg väl klurig ut och hummade nåt beröm till Sören som vanligt?! *fniss*
   *svansdans*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *