Det övriga innehållet i Tasseriet

– Två småsöta rosa ljuslyktor med lite blingbling på

– En påse med två små Hello Kitty samlar-figurer i, vilka det är blir en överraskning

– Pappersnäsdukar med tassavtryck, passar för förkylda nosar

– Ett präktigt WAI pennskrin i plåt med en lös innerdel som går att ta ur, så det är fack i två våningar liksom

– Nio olika blyertspennor av den gamla hederliga sorten som man behöver ha pennvässare till
– En kattbok som man bör läsa långsamt och ge tanketid till. Jeffrey Moussaieff Masson skriver både klurigt, kattfilosofiskt och ändå enkelt och underhållande. En bok man kan läsa och läsa om igen!

Klicka här så kommer du till inlägget med information om hur du gör för att vara med i Tasseriet!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det övriga innehållet i Tasseriet”

 1. Inget av i detta paket kommer från mig, Bm. Dina matte och Stora matte får dyka ner i högen och leta efter boken…fniss…ser det framför mig.

  Jag vill TACKA DIN MATTE, Miriam…för att hon ställde upp och såg till mina kissar + jourkisse i helgen. De har berättat att det var en supersnäll tjej som kom…gav dem fisk och gosade lite. Fast oj, vad de spurtar nu…visar så väl att de är glada att jag är hemma….man kan ju tro att det var 30 DAGAR istället för 30 timmar…hehehe. Superstort tack!

  1. Mjau, jag hade inte tappat bort din kommentar BM, den var bara ställd lite i stand-by medan jag försökte lista ut var jag/Dvs min förrådsförvaltare Stora matte gjort av ja du vet vad… Men hon var för trött igår för att reda ut den saken!
   Matte tackar för tacket!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *