Massage – behov efter en lång vecka!

httpv://www.youtube.com/watch?v=QThgtMgyeBU
Mjau, nacke och axel-massage tack!
Kan vi få telefonnumret till kattmassageteamet?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Massage – behov efter en lång vecka!”

  1. Alltså jamars, vad är det för katt som kan stå jamars lääänge på baktassarna och tittar ut.
    Finns en filmsnutt på det oxå, när man kollar på alla videosnuttar, ser jamars häftigt ut, mjau
    Vill oxå beställa tid hos tassören.

    Tass tass

    1. Mjau, undrar om det går att träna upp mysmissen hemma till personlig massör? Lite trampad blir man ju då och då?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *