TASSERIET ”T1” är här!

Tasseriet heter ”T1” eftersom det är det första i sitt slag! Reglerna kan verka lite krångliga i början, men ni kommer snart att förstå hur det fungerar!

Alla, även den med liten kassa, kan vara med i Tasseriet och ha lika stor chans att Tassa hem ett Wikkipaket med fina saker genom att sätta in en valfri slant (Dock MINST 30 kr) på SnuffeFonden, välja en deltagarkod, lösa en tävlingsuppgift och maila koden samt svaret till mig senast den 6/11, varefter Wikki och SnuffeFonden utser vem som blir stolt paketvinnare! Så här ser paketet ut:

Följ instruktionerna här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T1-… (Det kan vara T1-gosnos, T1-kattnamnet eller T1-171819, det avgör du själv!)
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.

– Lös tävlingsuppgiften.
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 6/11
– Om du vill får du tassa in en anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personlig deltagarkod för varje katt, inte samma.

SnuffeFonden kommer att utse en behövande katt eller katthjälpare som ska få ta emot de slantar som kommer in märkta med T1-… eftersom märkningen skiljer det från andra gåvor som förvaltas i fonden. Vem mottagaren blir för vårt allra första Tasseri får ni veta i morgon!

Vi hoppas att Tasseriet ska locka många deltagare och därmed ändå ge en bra peng till behövande katter, just därför att vi vet att många bäckar små skapar stora hav så småningom! ♥

TasseriPaketet innehåller gåvor, sammanlagt över 25 saker, från många vänliga personer och katter, jag har dessvärre tassat oordning i lapparna med vem som skänkt vad, men jag ska försöka bringa reda i det senare och berätta vad allt är…. Förlåt, snälla givare!

Här är tävlingsuppgiften:
Wikki har under åren skrivit mer än 5 500 blogginlägg. Vilket nummer i ordningen tror ni att det är på DETTA blogginlägg?

Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

32 reaktioner till “TASSERIET ”T1” är här!”

  1. Fniss fniss fniss du har alldeles rätt – det stod så fel nyss. Men matte fick syn på hur jag tassat fel och rättade det åt mig. Det hade blivit VÄÄÄLDIGT kort auktionstid annars! NosPuss Wikki

 1. Wikki, kan du hjälpa oss? Vi har problem med kontonumret. Det är alltid ett knöl mellan Nordea och Swedbank, men vi tror att vi ser fel på kontonumret från bilden också. Kan du skriva ut kontonumret, så vi kan köra med kopiera/klistra-metoden istället?
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

 2. Det här skall givetvis vi fattiglusar vara med på. Återkommer efter helgen. Men måste man svara rätt så är det ju kört från början.
  Kramisar Nalle o Co

  1. Mjau – man ska svara på tävlingsuppgiften – jag har aldrig sagt att det ska vara RÄTT eller hur?! ♥
   NosPuss Wikki

 3. Ny data. Så jag hoppas att vi inte är tjatiga nu. Självklart skall vi fattiglusar vara nmed på detta återkommer efter Sörens klubbutställning.
  Nalle o co

 4. Jag känner igen mappen och pennskrinet…
  🙂

  Hoppas nu att det första Tasseriet blir en succé! Men, såklart, det är ju ett Wikki-Tasseri – så då måste det ju bli lyckat!!

  Jag har varit och köpt några fler saker, som kanske kan vara med nästa gång. Det är fankattiskt vad roliga prylar man hittar om man har tur (och tittar…)

  Ska här passa på att fråga dina andra läsare om de är intresserade av böcker som inte handlar om katter? För i så fall får du väl göra några bok-tasserier också. Kanske passar bra med det mesta nu när det börjar bli dags att fundera på julklappar. Så får familjemedlemmarna varsin bok (eller nåt annat) och katthemmen får pengarna!
  😀

  Vad säger ni andra läsare?

  1. Mjau, nu har jag i alla fall postat att denna första Tasseri-omgång ska gå till Luna Backa-kattungen! Så får vi se hur Tasseriet utvecklar sig! NosPuss Wikki

 5. Mjau mjau…Vi har fått lov att va me, säger matte, så vi ska fundera lite på svaret sen ska vi tassa in pengar å gissa! fnissjam..fast vi e väldit dålia på att gissa….

  Indra o Bastian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *