Old Black Cat

Här har jag hittat en av de vackraste hyllningar till en gammal svart katt som finns att uppbringa! Har du denna skiva i dina samlingar, så är du  lyckligt lottad!

Ian Anderson är en av de verkligt legendariska huvudpersonerna i lika legendariska gruppen Jethro Tull och med sin magiska röst och  förtrollande flöjt tar han farväl av sin svarta katt, lyssna och känn ilningarna i pälsen:
httpv://www.youtube.com/watch?v=Sl8mIasQjUM&feature=results_video&playnext=1&list=PLAEC7CA9CB7DDF058

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *