Kontotrassel i Tasseriet?


Den första delen är clearingnumret 8270-1 och hos vissa banker behövs inte ettan! Sedan är 466 19 23-5 själva kontonumret! Hoppas det hjälper för er som inte fått det att fungera!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kontotrassel i Tasseriet?”

  1. Näe, vi får det fortfarande inte att fungera :(, det händer ofta att det krånglar med Nordeas betalningar till Swedbank. *suckar. Vi får försöka i morgon igen. Tack för hjälpen!
    nosgos å gottisar
    Maurice & Kajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *