Mjausingens Tack för rösterna!

Mjau, jag bugar ödmjukt och tacksamt för de 80 personer som jamat en röst till Örebro katthem som jag vädjat om! Kattsingens snällt ska ni veta!

Sedan spred sig denna tävling snabbt bland alla katthem efter att jag pushat för den och det gör mig så varm om hjärtat – för jag hoppas att det ska innebära att något av dem i alla fall ska ha en chans att tassa hem pengarna!

Mjau, jag fick frågan varför jag inte själv postade ”Wikki BloggKatten” som GodGärningsProfil . och ärligt talat: Jag tänkte inte på det, för jag tyckte det var Viktigare att Jama om KattHemmet!

Och nu har ju alla redan röstat på sina favoritkatthem, vilket jag tycker är superbra!!!

Ni vet, om jag hade vunnit pengar så hade jag ju genast gett bort dem i alla fall till någon kattvälgörenhet! *svansdans*

Klicka på bilden om du vill komma till röstningen!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Mjausingens Tack för rösterna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *