Vill du bli min matte? jamar Zummi Gummi


ZG heter egentligen S*Shantikattens Zummi Gummi – en äkta perser med riktig stamtavla och allt! Han har tyvärr p g a allergi landat hos Örebro Katthem och söker nu en ny matte/husse som kan ge honom ett proffsigt handtag med pälsen! ZG är redan van vid grundlig pälsskötsel och är väldigt snäll och lätthanterlig. Men det går åt regelbunden kamning, bad var 6-8 vecka och pälsen måste fönas torr. Med andra ord är han inte en katt som kan gå ute, ZG är van innekatt och även van vid andra katter. Född 27/7 2010 och kastrerad, chip-ID-märkt och grundvaccinerad.

ZG är social och verkligt trevlig, och han skulle passa bra hos någon som kan ge mycket uppmärksamhet och tid, och tillsammans med en snäll mjuk kattkompis!

”Zummi Gummi är verkligen en kille med fart i fast ändå lugn. Han är högt och lågt, överallt och ingenstans samtidigt. Vill gärna vara med i och överallt för att ha koll på tillvaron och vara nära där du är. Ger dig gärna sällskap i soffan. Lyfter man upp honom så kan han ligga i famnen och mysa nästan hur länge som helst. Han ääääälskar att bli kliad under hakan och över öronen. En supercharmig och pratglad ung pojke som vill bo hos nån som är hemma mycket alternativt få en (eller flera) kompisar att busa med. Det enda han kräver av livet är god mat, daglig pälsvård, massor av kel och kärlek samt gärna en buskompis. Kan du/ni erbjuda honom detta så får du/ni en underbart härlig, urmysig familjemedlem.” berättar ZGs tidigare jourhem entusiastiskt!

För bara 2 500 kr blir det här lilla trollet ditt om du kontaktar Örebro katthem och godkänns för adoption! På hemsidan finns också foton av ZG som unge. Han räknas som svart och har de underbaraste eldfärgade ögon och ja – han behöver kammas!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vill du bli min matte? jamar Zummi Gummi”

  1. Åh vi hoppas på ett för evigt hem snart! Vet du Wikki, 27/7 är också Svens födelsedag fast Sven är född 2007.

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *