Hoppas riksförbundet Svekatt inte krockar med något varumärke!?


Det verkar inte svenskt i alla fall, även om ursprunget påstås vara det… Och jag kan ju inte påstå att jag känner igen detta märke sveKATT som svenskt foder??!

”Verwohnen Sie Ihren Tiger!” jamas det på tyska…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hoppas riksförbundet Svekatt inte krockar med något varumärke!?”

    1. Mjau, visst är det mysko marknadsföring?!! Som om det skulle vara så exceptionellt för att det är svenskt? NosPuss Wikki

    1. Mjau, det verkar bara finnas i Tsykland men det känns ju lite skumt att det marknadsförs som ”svenskt kvalitétsfoder” om det inte ens syns nånstans att det är svensktillverkat! Jag tror det är lite försäljningstrick! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *