Nu är tavlan klar för auktion!


Stiliga Augustus räcker ut tassen – och det gör fler! Tack Carolina ”The Creative Cat” som gjort bilden och tack Kenneth på Eskilstuna Färghandel&Konstnärsmaterial som gjorde generöst pris på en proffsig ramning med viktiga saker som syrafria och åldersbeständiga material! Så här snyggt blev det färdiga konstverket:

Augustus-cirkeln är ca 11 cm i diameter, trycket är friliggande i en passepartout med innermått 22 x 16 cm och ramen är 37 x 29 cm i yttermått, 35 mm tjock, för den som vill ha detaljfakta! (Och pricken i ena kanten råkade vara en taklampa som speglade sig i glaset… *fniss*)

Och nu till kärnan i pudeln: Tavlan kan bli DIN! Här startar auktionen, som är till förmån för Östgötakatterna, som jag redan tidigare berättat! Du kan bjuda genom att lägga bud i en kommentar eller skicka i ett mail! Auktionen avslutas på måndag kväll kl 21.00. *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Nu är tavlan klar för auktion!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *