HurrJam vilket fint TV-reportage!


Jag är jamarstolt över vår duktiga ordförande Sandra, som klokt och tryggt berättar om problemen med hemlösa katter på TV4:s reportage i dagens nyhetsmorgon! Två minuter in i nyhetsinslaget kommer intervjun!

Och flera fina missar passade på att visa upp sig!

Hoppas att det får fler att hitta till vårt anspråkslösa katthem i Örebro!

Har man visat så här snygga mustascher i tv måste väl någon gilla mig?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “HurrJam vilket fint TV-reportage!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *