Jag har fått en så fin gåva!


Superhjältekatten Augustus ska hjälpa oss att tassa in några kronor till behövande katter!

Den duktiga konstnären Carolina Grönholm ”The Creative Cat” har nämligen skänkt mig två fina tryck, ett med bilden ovan och ett annat med katter + blommor, och dem har Stora matte nu lämnat på inramning. Tack så innerligt för gåvan!
Så snart ramningen är klar så kommer jag att lägga upp en auktion på bilden med häftige Augustus till förmån för ”Malins” Östgötakatter! Jag hoppas det ska hjälpa till att täcka lite av kostnaderna kring Polly och därmed underlätta för eldsjälen Malin att börja planera för nästa vackra kisse som behöver komma in innan vintern…

De här fina tjejerna är i trygghet nu. Vill du ge någon av dem ett hem?

(Jo då, det blir auktion på den andra tavlan också – men vi tar en i taget!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag har fått en så fin gåva!”

   1. Vet du Wikki…. <3
    Om det inte går bra på auktionen… spara den och låt den gå till någon annan behövande misse lite längre fram, det har nog varit lite för mycket Östgötakatterna nu kanske…
    Nosbuff

    1. Malin, du är en underbar ödmjuk person och jag vet att du har en tung utgift för alla katter du matar och sköter – så auktionen ska fullföljas, så är det bara. Jag tror på små under och det känns som ett av dem kommer att hjälpa dig, som svar på mina böner till Högsta Katten. Kika i bloggen så får du se! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *