Naglar jag skulle vilja tassa!?


Klicka på bilden så får du se hur de gjorts! Inte hantverk för den darrhänta, vill jag lova!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Naglar jag skulle vilja tassa!?”

  1. Mjau, men kan det vara särskilt hygieniskt för mattar att ha så långa klor? *buff* TassKram Wikki

    1. Mjau det finns de som kan ha bra ordning på långa klor, men suck de som har noll ordning på korta klor också… Jag gillar lagoma klor! *blink* TassKram Wikki

  1. Mjau det tycker jag också! Undrar om man kan måla sina klor med bara lite dopp i färgen? Jag skulle vilja ha gröna klor! TadssKram Wikki

 1. Åh, så fina klor det var!! Såna vill matte också ha nu!!

  Och det SÅG ju enkelt ut att göra dom… men det skulle garanterat inte se ut så där när matte varit framme och kluddat!! 😉

  1. Precis, det såg ju jätteenkelt ut – men jag undrar hur många som kan måla så där snyggt på sig själv med den handen man är minst användande, dvs måla med vänster hand på höger hands naglar för de flesta?? Kan bli en viss diff i kvaltité då skulle jag vilja säga! *fniss* NosPuss Wikki

 2. lillie blir helt sjuk – hon vill ha såna naglar. Tyvärr är hon lika konstnärlig som en påse nötter, så det blir till att fortsätta med det vanliga lacket. (Fast, när hon kan lägga tassarna på någon konstnärlig själ, så kommer denna själ att få göra kattnaglar!!)
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau jag gissar att det finns många som drömmer om skarpa coola naglar/klor… *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *