Sannamarken i morgon!

Jag ska skicka min FlatCat på marknad! Bland dynamitarder och marknadsfolk…

Sedan år 1863 har knallar kommit till Sannamarken i Fjugesta och sålt och köpt både stort och smått. I år alltså för 149e året! Visst är det otroligt!

Men någon tycker att Sannamarken ska spolieras och har för andra året i rad sprängt marknadskontoret i luften! Läs mer här i NAs artikel. Det känns ju inte precis som något skämt eller så – deras bod kunde ju ha innehållit människor – som tur vad hade de lämnat den strax innan det smällde…

Så jag måste ju bara åka dit och hålla en beskyddande Tass över mina vänner där! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sannamarken i morgon!”

 1. Den sista idioten är inte född, brukar våran mamma säga när hon läser om såna här tokstollar. Vi tror att det finns några som vill att Sannamarken ska lägga ned. Kanske för att de är tråkiga och inte gillar marknader. Eller för att de vill fixa själva och kanske tjäna någon krona.

  Heja, Wikki! Ut och demonstrera din sympati som Flatcat. Det är synd att marknaden går en vardag mitt under arbetstid, annars hade vi nog blivit instoppade i transporterna och kommit och hjälpt dig som fluffrepresentanter för katthemsvärlden.

  1. Mjau, Sören & Co ska ju dit, så jag måste ju tassa iväg! Jätteviktigt! Så klart man ska hitta nåt kul också på en sådan anrik marknad! NosPuss Wikki

 2. Du är välkommen hit det verkar vara LUNGT SÖREN VÄNTAR på en puss från wikki eller matte sören hälsar och husse

  1. Mjau jag skickar matte och FlatCat med morgonbussen! Det gick visst bara en…. *fniss*
   Stora matte jobbar tyvärr och kan inte tassa förbi.
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *