Kom och klappa Sören till förmån för Örebro Katthem!

Världens finaste Sören hittekatt håller klappmottagning på Sannamarken i morgon 4/10 – och klappslantarna går till Örebro Katthem! Matte har lovat att klappa mycket! Kom och klappa ni också!!!

(Men Sören, det här var ju nästan en purrbild?!! *nosrodnar*)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Kom och klappa Sören till förmån för Örebro Katthem!”

 1. Vår Matte får vänta till fredag innan hon får träffa Sören igen, men då har hon ju redan fått va 2 dagar i hans sällskap under skördefesten nu. Hoppas ni får underbart väder och Sören en massa klappar.

  Ps:hoppas du fick vår tidigare kommentar om att Matte betalt auktionspaketet vi vann. Vissa av våra kommentarer försvinner ibland pga Mattes dumma mobil.

  1. Mjau, jo då jam tack, jag har noterat betalningen och ska försöka få paketet till posten i morgon! ♥ HjärteTack! NosPuss Wikki

 2. Sören hälsar stt han har ännu värre Purrbilder. Men dom får bara husse o matte se. Ja nu hoppas jag att mycke prassel ramlar ner i bössan hälsar Sören redan på plats?

  1. Matte och FlatCat WIkki är på väg nu, fast bussen var väldigt försenad. Bussbolaget har inte insett at det kanske behövs extra bussar när det är stor marknad… Vi ses!
   TassKram Wikki

 3. Åh önskar jag kunde skicka iväg matte och klappa på Sixten. Hoppas han träffar många klappsugna.

  Hur mycket tar Sixten för lite nosgos?

  Nosgos

 4. Tja!
  Doris katt här, vi skickar massor av klappar för vi syns väl igen i mars i Örebro? Lova att hålla ställningarna för oss huskkatter Sören.
  Matte Pia fick skriva idag

  1. Mjau, vi har vidarebefordrat hälsningen till Sören och hans människor och ber dem komma tassande då den 3-4 mars när NERKs stora utställning är! De vill säkert komma! *spinner* JAG tänker komma – eller rättare sagt min FlatCat! *blink*
   Hoppas du och Bronx och co har det bra så här på hösten!
   TassKram Wikki

    1. HurrJam!
     Vad ska vi hjälpas åt att hitta på till Hinders då?!!! Nu måste vi vara kreativa, tror jag!!! ♥
     NosPuss Wikki
     PS Postat en ny bunt Wikki-visitkort idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *