Styrelsemöte på ”mitt” katthem idag!

Stora matte kom förbi som ett yrväder och visade massor av papper… Viktiga saker som ska bestämmas och planeras på Örebro katthem idag så hela styrelsen samlas. Jag tror jag måste smyga med och bevaka det som diskuteras! Jag kan ju säkert komma med kattliga råd, som min kollega Madeleine på Södertälje katthem!

Förresten, ni kattvänner som är medlemmar i Södertälje Katthem, hos er händer det ju också spännande saker idag, på hemsidan står det:

LÖRDAG DEN 24 SEPTEMBER HAR VI STOR LOPPIS PÅ KATTHEMMET!

Vi börjar med medlemsmöte kl 12.00 för alla medlemmar. Strax före kl 13 kommer Djurpolisen att berätta kort om sin verksamhet.

Kl 13.00 börjar loppisen alldeles utanför katthemmet. Vi kommer sälja korv, kaffe + bröd. Ett lotteri med fina vinster har vi förstås också, t ex en resa för 1-4 personer i A-hytt till valfritt Helsingfors, Tallinn, Riga eller Åbo.

Oj oj så fint det låter. Fast vanliga styrelsemöten som det i Örebro är också viktiga!
Det är mycket man måste hålla koll på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *