Tanja på återbesök

cat, cutie, cutie cat, kitty, kitty cat
Nu är Tanja på återbesök på Djursjukhuset för lite efterkontroll och provtagningar.
Håll tassarna att alla värden är bra!
Hjärtemissen finns på Etsy!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Tanja på återbesök”

    1. Mjau, nu är det bara att hålla tassarna att allt är OK när antibiotikakuren är slut så att det inte kommer tillbaka! NosPuss Wikki

    1. Mjau, fast Tanja klagar på att Stora matte nu burit ut spannen med allt hennes gamla favoritfoder till bilen för att ta med till andra behövande katteri morgon… Men hon gillar sin nya mat, och det är väl tur! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *