Räddningsförsöken fortsätter med kattungen i röret

Jag älskar alla rörmokare och vatten/avloppskillar som fortsätter jobba på att få ut den lilla svartvita kattungen ur röret vid ICA Supermarket på Hisingen. Tänk om alla vilsekomna kattungar kunde få samma uppmärksamhet? ICA skriver t o m om den på sin hemsida!

Kattungen har med specialkamera lokaliserats till en kulvert cirka 25 meter ut från byggnaden, och det har ställts ned mat för att försöka locka ut den, berättar GP. Hoppas att risken för regnöversvämningar minskat nu med uppklarnande väder och lillkatten kan fångas in! *buff kom nu buff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *