Någon sjuk otäcking halshugger katter i Sundsvall!

Jag läser en otäck artikel i Aftonbladet idag om hur katter hittas döda utan huvud i Sundsvall och påminns med en rysning om kattplågaren i Lerum, som tack och lov åkte fast i augusti 2009, efter att ett 20-tal katter och en hund mist livet.

”Hon var charmig, ganska fet och hade ett feminint ansikte. Tuss kom bara till sin matte. Vi hade ett speciellt band och hon var min lillbebis!” berättar matte till katten Tuss, Märta-Li Melander, efter att hennes katthona hittats död på en åker väster om Sundsvall, men utan huvud. Uppgifter har kommit att andra katter hittats på samma sätt, kan man annat än rysa?

Hoppas att alla människor som läser detta och bor i Sundsvall blir vaksamma och hugger korna i den som gjort detta snarast – för det ruskiga är att den som börjat plåga djur kan ha en tendens att fortsätta och eskalera till värre våld. Det vill vi INTE!!! *fräs morr*

Stöd i stället Ditt Lokala KattHem! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Någon sjuk otäcking halshugger katter i Sundsvall!”

  1. Man slutar tydligen aldrig att förvånas över alla dessa grymma 2 benta som tror att djur inte har känslor! Snyft!
    Kram Jam o Spinn

    1. Mjau, det är konstigt att det över huvud taget finns så känslokalla människor? *sniff* Tur att VI finns! NosPuss Wikki

    1. Det finns tyvärr många sådana som samhället inte har resurser att spåra och låsa in. Under tiden lever man i fruktan, märkligt att det får vara så… *suck* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *