Wikki’s länkar blir fler

Som ni ser börjar det att komma tillbaka massor av länkar i min sidokolumn, äntligen…

Alla sådana försvann när bloggen bytte till WordPress, men jag hoppas att jag hittat de flesta.

Om ni saknar er själva eller har pejl på någon viktig länk eller bra och nyttig länk, låt mig gärna veta i ett mail eller en kommentar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikki’s länkar blir fler”

    1. Nope Neko inte blind – Wikki har missat att lägga in er länk också… Det är inte lätt att hålla koll på alla länkrackare! Men nu är ni på plats: Madame, Vevve och Neko heter länken under ”Mina vänner” där ni så klart skulle ha suttit spikade från början! Förlåt! ♥
      NosPuss Wikki

  1. Vi ser det som en ära att få vara med : ) Tack snälla Wikki för att vi får vara med.

    Åska ikväll eller bara blixt, väldigt konstigt!

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *