Slumpen är hittad – och lever!

HurrJam!

Min kära kompis Slumpen är återfunnen! Han mår bra!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

26 reaktioner till “Slumpen är hittad – och lever!”

 1. Lille, goe Slumpen! Så jamarbra, att du hittade hem!
  Svansonnör för dig och välkommen till ditt hem!
  Mozart och Vincent

  1. Mjau men man kan undra varför han inte jamade till första gångerna som hans människor letade på det där stället? Busiga Slumpen! Tur att han inte var örnmat i alla fall som matte oroade sig för. TassKram Wikki

 2. Hahaha, vilken skojig bild! Den hade jag banne mig glömt:) Imorgon ska Slumpen fotas i alla positioner jag hinner med. Då jag trodde att han inte skulle komma tillbaka kom jag på att jag hade alldeles för lite bilder av honom… men , en spark i baken kan ju vara bra:)
  Kram Jam o Spinn
  Ps: Tusen tack för stödet! Ds

  1. Mjau, har du fått ordning på trasiga datorn? Jag tror att jag har fler Slumpenbilder nånstans annars och kan skicka över – och förresten bör ju dina som ligger i bloggen finnas kvar att hitta där! Men det är nog bra att ha en bacl-up och dubbelspara foton både i dator och på nåt mer sätt! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *